©
josalzburg

Op til -20% rabat, når du booker online!

Skileje St. Johann im Pongau

Din SPORT 2000 forhandler ligger direkte i St. Johann im Pongau.

No results
No results

Slap af under vintersport i St. Johann im Pongau
Alpendorf skiområde

St. Johann im Pongau med den populære turistbydel Alpendorf ligger omkring 60 kilometer fra delstatshovedstaden Salzburg i Salzach-dalen mellem Radstädter Tauern og Salzburgs skiferalper. Alpendorf er blevet et vigtigt turistcenter for vintersport takket være sine førsteklasses hoteller, høje snegaranti og familiære atmosfære.

St. Johann im Pongau

Infopoint

Selve den glamourøse alpelandsby har smukke, rolige pister til hele familien. Der er 120 kilometer pister her. Forbindelsen til Salzburgs store skisammenslutning Ski amadé øger udvalget af pister til 870 herlige kilometer. Vent ikke længere, og book din perfekte skiferie i St. Johann im Pongau. Det lille skisportssted Alpendorf er traditionelt og ukompliceret. Den smukke beliggenhed midt i Alpernes betagende alpine bjergverden gør St. Johann og især Alpendorf til en populær feriedestination.

 

45
Skilifte
120km
Længde på pisten
1
Funpark
©
josalzburg

Book online nu
Vores lejebutikker

4.7 ud af 5 stjerner
SNOWORLD
Alpendorf 2
5600 St. Johann im Pongau
4.6 ud af 5 stjerner
SNOWORLD
Alpendorf 8
5600 St. Johann im Pongau

Vurdering af placering St. Johann im Pongau
Ski-hotspot i Salzburg

Overbevis dig selv!

4.7
Total location rating
4.7 stjerner ud af 141 bedømmelser
4.9
How did you feel about the friendliness of the staff on-site?
4.9 ud af 5 stjerner
4.8
What was the condition of the rental material at pickup?
4.8 ud af 5 stjerner
4.3
How would you rate the price / performance ratio?
4.3 ud af 5 stjerner
©
josalzburg
©
josalzburg
©
josalzburg

Vinteraktiviteter
Skiområde Alpendorf

Den 675 meter lange Betterpark ved svævebanen Gernkogelpanoramabahn er fyldt med action. Bliv involveret i freestyle- og snowboardscenen, og vov at udføre stunts på forskellige forhindringer. Rigtige proffer og begyndere er i gode hænder i Betterpark Alpendorf. 
Parkens chill-område er en cool platform til korte pauser. Mini-cross og fire speed-baner med tidstagning er ikke kun populære blandt de unge.

Andre vintersportsentusiaster kan lide at slappe af under en afslappet snesko-vandring eller langrendstur. Vi anbefaler den 50 kilometer lange Tauernloipe, som forbinder otte skisportssteder i skiområdet og fører gennem magiske steder i regionen. I alt er der over 230 kilometer langrendsløjper til rådighed for dig. For de yngste besøgende i Alpendorf er der lette pister med figurer og sjove rutsjebaner, et Kinderland og en Mini-Club, der tilbyder førsteklasses opsyn for børn fra etårsalderen.

SPORT 2000 rent
Skileje i Alpendorf

St. Johann im Pongau, og undgå unødvendigt besvær, når du rejser, uanset om det er ski- eller snowboardudstyr. Snoworld kvalitetsskileje giver dig pisteudstyr af høj kvalitet til rimelige priser. Med nyvokset og velholdt udstyr fra skiudlejningen i Alpendorf-St. Johann er det afsted på pisten. På grund af højdeforskellen på 1.000 meter nogle steder, er de brede, snoede pister i St. Johann blandt de længste i hele Østrig. Fra landsbyens centrum kan du tage en stolelift til familiepisterne på den smukke Hahnbaum.

Børn og begyndere sætter pris på freden og roen i dette område. Mere sjov på pisterne venter dig i skiområdet Ski amadé. Selvom Alpendorf er det egentlige lokale skiområde, køber man ofte et skipas til hele netværket. I Alpendorf er der masser af valgmuligheder. Foretrækker du hyggelige, rolige pister eller det store udvalg? I Alpendorf-regionen er du sikker på at finde det rigtige for dig. Det rigtige udstyr fås hos SPORT 2000 rent ski hire direkte ved gondolliftens dalstation.

Alpendorf i St.Johann im Pongau

Selve den glamourøse alpelandsby har smukke, rolige pister til hele familien. Forbindelsen til Salzburgs store skinetværk Ski amadé øger udvalget af pister til 870 herlige kilometer. Vent ikke længere, og book din perfekte skiferie i St. Johann im Pongau.

Det lille skisportssted Alpendorf er traditionelt og ukompliceret. Den smukke beliggenhed midt i Alpernes betagende alpine bjergverden gør St. Johann og især Alpendorf til en populær feriedestination.

Händler Quickinfo
Map