©
TVB Stubai/Andre-Schoenherr

Op til -20% rabat, når du booker online!

Skileje Neustift på Stubai-gletsjeren

Din SPORT 2000-forhandler ligger direkte i Neustift im Stubaital.

 • SPORT 2000 HOFER
  6167 Neustift, Am Dorf 13
  4.8 ud af 5 stjerner
  Lejeperiode: 01.12.2023 - 30.04.2024
  Map
 • SPORT 2000 HOFER
  6167 Neustift, Am Dorf 13
  4.8 ud af 5 stjerner
  Lejeperiode: 01.12.2023 - 30.04.2024
  Map

Skisportsstedet Stubai Glacier
En skioplevelse i superlativer

Omkring tredive minutter fra Innsbruck, i en af de smukkeste højbjergdale i Tyrol, ligger et vintersportssted af international interesse. Neustift im Stubaital tæller næsten en million overnatninger om året og er derfor et af de vigtigste vintersportscentre i regionen. Den arealmæssigt tredjestørste kommune i Tyrol tilbyder sine gæster alt, hvad et skiløberhjerte begærer.

Neustift

Infopoint

26 topmoderne svævebaner og lifte bringer hver vinter utallige gæster til de snedækkede tyrolske gletsjerbjerge i Neustift im Stubaital. En særlig komfortpiste garanterer hyggelige nedkørsler for familier og ældre gæster. Nye skiløbere og børn har mulighed for at forbedre deres færdigheder på øvelsesliftene og de magiske tæpper. De professionelle får også noget for pengene, og ikke kun takket være racerbanen med hastighedsmåling.

 

26
Skilifte
110km
Længde på pisten
1
Funpark
©
TVB Stubai/ Andre Schoenherr

Book online nu
Vores lejebutikker

4.8 ud af 5 stjerner
SPORT 2000 HOFER
Am Dorf 13
6167 Neustift

Neustift placering bedømmelse
Ski-hotspot i Tyrol

Overbevis dig selv!

4.8
Total location rating
4.8 stjerner ud af 347 bedømmelser
4.8
How did you feel about the friendliness of the staff on-site?
4.8 ud af 5 stjerner
4.9
Was the on-site waiting time reasonable for you?
4.9 ud af 5 stjerner
4.7
How was the advice in the rental shop?
4.7 ud af 5 stjerner
©
TVB Stubai/ Andre-Schoenherr
©
TVB Stubai/ Andre-Schoenherr

Skiløb i Stubai-dalen
5 gletsjere og 110 fantastiske kilometer pister

Besøg det fortryllende Neustift i Stubaital, og oplev en vinterferie i superlativernes tegn. Den fabelagtige landsby Neustift består af flere distrikter og er kendt for sit store og uspolerede landskab. Et af disse områder er Milders, som nyder stor popularitet blandt skiløbere under navnet Neustift-Milders. Takket være den meget høje snegaranti behøver du ikke at bekymre dig om din skiferie og kan se frem til livlige nedkørsler i puddersne. Der er 110 kilometer afvekslende pister fordelt på fem gletsjere. Det gør skiområdet Stubai Glacier i Tyrol til det største gletsjerskiområde i Østrig.

Skiløb på gletsjeren i Østrig

Skiløb i Stubaital er særligt velegnet til familier. Ud over øvelsesliften og det magiske tæppe er der over 37 km blå pister til rådighed, hvilket garanterer fantastisk skisjov for børn og begyndere. 32 km røde og sorte pister til avancerede og professionelle skiløbere fuldender skioplevelsen på Stubai-gletsjeren. Væk fra de præparerede pister er der over 36 km skiruter og derfor næsten ubegrænsede muligheder for at stå på ski i dyb sne. Snowboardere og freestylere får fuld valuta for pengene i Stubai Zoos snowpark.

Hvis du har brugt dine ski for meget på de utallige ruter, vil SPORT 2000 Hofer skiudlejning i Neustift im Stubaital med glæde hjælpe dig. Her kan du ikke kun leje ski, men også benytte dig af skiservice - lige fra slibning og voksning til justering af bindinger.

Skiudlejning Neustift i Stubai-dalen
Altid det perfekte udstyr til dig

Har du altid haft lyst til at teste de nyeste skimodeller eller prøve kræfter med en anden vintersport? Intet problem, Neustift Ski Hire gør alt dette muligt for dig og har altid det perfekte udstyr klar til dig - inklusive mange fordele. Topmoderne udstyr og veluddannet personale sikrer perfekt vedligeholdt udstyr og pålidelig service. Uanset om det er til en dags skiløb eller til en længere skiferie, finder du hos SPORT 2000 Hofer skiudlejning i Neustift i Stubaital præcis det, du leder efter. Du kan nemt vælge og booke dit udstyr dagen før og starte din skiferie den næste dag fuldt forberedt. Takket være onlinerabatten kan du spare op til 20% i forhold til de lokale priser! Du kan også drage fordel af "6 + 1 gratis"-kampagnen og gratis ombytning i den kategori, du har booket, hvis du f.eks. ikke føler dig 100 % tryg ved de ski eller det snowboard, du har valgt.

Særlige services som gratis udstyr til børn, gratis udlejningshjelme og attraktive all-inclusive-tilbud til et førsteklasses forhold mellem pris og ydelse kendetegner også den særlige skioplevelse i skiområdet Neustift på Stubai-gletsjeren.

SPORT 2000 skiudlejning i Neustift im Stubaital vil ikke svigte dig, hvis du har problemer eller andre bekymringer. Der tilbydes forskellige services til ski og snowboards. Det kan f.eks. være slibning af kanter, så man også efter flere dage har det sjovt på pisterne, justering af bindinger, voksning eller reparation.

Væk fra skiløjperne
Regionale delikatesser, sjov og spænding

Friske og lækre regionale delikatesser venter på dig i 2.900 meters højde i restauranten Schaufelspitz på bjergstationen Eisgrat. En traditionel pejs, en salon i schweizisk fyrretræ og et showkøkken lader dig virkelig føle den unikke flair.

Et andet højdepunkt er topplatformen TOP OF TYROL med sin innovative konstruktion, der stikker ud over klippen. Her kan du nyde en spektakulær udsigt over 109 tretusindemetertoppe i utrolige 3.201 meter over havets overflade.

Et besøg i isklatretårnet anbefales til eventyrere. Udstyr kan lejes på Stubai Alpins bjergguidekontor i Neustift im Stubaital. Her kan man også booke et begynderkursus. Meget erfarne klatrere kan vove sig ud på et af de mange frosne vandfald. Hvis du elsker is, men ikke klatring, er der naturlige og kunstige isbaner til skøjteløb.

Klassiske aktiviteter som langrend, skitouring og kælkning er naturligvis også mulige på Stubai-gletsjeren..

Händler Quickinfo
Map